Jong, talentvol en ambitieus EKVA 2 én 3 zoeken een trainer/coach!

    Na een roerig jaar waarin we weinig competitie speelden, en probeerden om zo veel mogelijk door te trainen, gelimiteerd door de maatregelen, werken we toe naar een nieuw seizoen. Helaas zijn we voor EKVA 2 en EKVA 3 nog altijd niet bij de juiste coach uitgekomen. Tijdens de trainingen op maandag en woensdag zijn zowel ons 2e als ons 3e nauw aangesloten bij het 1e, maar zoeken we nog iemand die met EKVA 2 op woensdag naar de wedstrijd toewerkt, en iemand die dat met EKVA 3 op donderdag doet. Uiteraard valt ook de coaching op zaterdag daaronder, en alle randzaken en extra activiteiten.

    EKVA 2 en 3 zijn allebei jonge, zeer enthousiaste ploegen met spelers die de afgelopen jaren zijn doorgestroomd uit veelal de A-junioren, en een enkeling met wat meerdere jaren ervaring in de seniorenselectie. EKVA 2 speelt op het veld in de reserve 2e klasse en gaat in de zaal aantreden in de reserve 3e klasse. Het 3e speelt zowel op veld als in de zaal in de reserve 3e klasse.

    De selectie, teams 1, 2 en 3, is een brede groep die allen hetzelfde kenmerk delen: ambitie en enthousiasme. Anderhalf uur knallen op de training, zaterdags in de wedstrijd en daarna ook zeker niet onbelangrijk om gezellig een biertje te drinken en te kletsen. Prestatie staat voorop, maar gezelligheid draagt daar aan bij.

    Ben jij of ken jij de coach die per direct EKVA 2 óf EKVA 3 verder gaat helpen? Neem dan contact op met de TC via Nico Gunzeln, 06 36424305 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


    © 2021 EKVA. Alle rechten voorbehouden