Nieuwe corona-situatie bij EKVA

  Vanaf zaterdag 25 september gelden er nieuwe regels rondom sporten en corona. Zo kunnen we de verplichte 1,5 meter maatregel loslaten. Dit is een grote stap vooruit! Het advies blijft om (waar mogelijk) afstand te houden tot elkaar. We vragen iedereen rekening te houden met sporters/bezoekers die zelf kwetsbaar zijn of die dierbaren hebben in hun omgeving met een kwetsbare gezondheid. Ook zij moeten zich veilig kunnen voelen als zij onze accommodatie bezoeken.
   
  Bij locaties met gemengd gebruik (zoals een sportkantine), kan de horecafunctie afgescheiden worden van de rest van de locatie. Dan hoeft alleen bij toegang tot de horecafunctie een CTB (Corona Toegangsbewijs) gevraagd te worden:
  We hebben besloten dat er een deel van de kantine beschikbaar is om te gaan zitten om iets te nuttigen. Hiervoor moet je dan in het bezit zijn van een CTB. We vertrouwen erop dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. De rest van de kantine is dan beschikbaar voor iedereen voor het bestellen en afhalen van eten en drinken. De kleedkamers zullen toegankelijk zijn via de ingang buiten, dus niet via de kantine.
   
  Zie ook de tekening voor de situatieschets.
   
  Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
  Namens de kantinecommissie en het bestuur
   

  © 2021 EKVA. Alle rechten voorbehouden