Nieuwe trainers selectie EKVA

Bijzonder goed nieuws op deze prachtige dinsdagavond! De Technische Commissie (TC) van EKVA kan met volle trots melden dat er volgend seizoen een trainer voor zowel EKVA 1 als EKVA 2 is gevonden. De trainer/coach van EKVA 1 wordt Jasper van Peursem, waar Merijn van Bussel de trainer/coach van EKVA 2 wordt.

Merijn van Bussel is een bekende voor iedereen bij EKVA. Hij kent de groep goed en heeft nu al erg veel zin in volgend seizoen. Jasper van Peursem is voor de meeste leden een onbekende. Jasper is 28 jaar, komt uit Vinkeveen en is jaren te bewonderen geweest bij De Vinken. Vanwege een blessure stopte hij een aantal jaren geleden met spelen, waarna hij interim-trainer van De Vinken werd. Dat beviel hem zo goed, dat hij vervolgens aan de slag ging bij Thor in Harmelen. Daar stond hij de afgelopen twee jaar aan het roer. Volgend seizoen is hij te bewonderen langs de Almeerse velden!

De TC is erg blij om de trainersstaf voor volgend seizoen nu al rond te hebben. We zijn dan ook zeer verheugd dat Merijn en Jasper samen deze uitdaging aan gaan! Ondanks dat het seizoen nog volop bezig is, kijken we al reikhalzend uit naar volgend seizoenūüėČ!

 Merijn van Bussel                                               Jasper van Peursem


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.