Spaar mee met de DEEN Sponsor Actie!

  Spaar mee met de DEEN Sponsor Actie!

  De komende 4 weken (18 juli tot en met 14 augustus) kan er voor onze vereniging weer een hele hoop geld verdiend worden. EKVA doet mee aan de Jeugdsponsoractie van DEEN Supermarkten, bij de DEEN aan de Rembrandtweg in Tussen de Vaarten. Hoe werkt de actie?

  Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen (waaronder die van EKVA). Doneer je munt door deze in de koker van EKVA te gooien. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. De sponsormunten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 21 augustus. Laten we er dus alles aan doen om zoveel mogelijk munten in de koker van EKVA te stoppen om een hoop geld op te halen, net als de afgelopen jaren!

  Kom je nou niet bij de DEEN in Tussen de Vaarten, maar wel bij een andere vestiging, zorg er dan voor dat je je sponsormunten meeneemt naar huis, en vervolgens bij EKVA in de kantine in de grote doos gooit. Wij dragen er dan zorg voor dat de munten in die doos uiteindelijk in de EKVA-koker aan de Rembrandtweg komen en zo dus meetellen voor de actie.

  Voor meer informatie over de actie kunt u terecht op website van DEEN (https://www.deen.nl/sponsoractie?utm_medium=email).

   


  © 2021 EKVA. Alle rechten voorbehouden