Teamindeling 2021-2022 senioren + jeugd

  Goedendag allemaal!

  Na een gek afgelopen seizoen, waarin we meer stil zaten dan op het veld stonden, gaan we langzaam maar zeker terug naar het oude ‘normaal’ en ziet het er naar uit dat we aan de start van volgend seizoen we ook echt weer het veld op kunnen!

  Bij een nieuw seizoen hoort uiteraard een nieuwe teamindeling. De TC en JTC hebben weer hard gewerkt om iedereen zo goed mogelijk in te delen. Het kan zijn dat hier vragen over zijn, met deze vragen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de senioren en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de jeugd. Graag herinneren we iedereen eraan dat de deadline voor het opzeggen voor aankomend seizoen (15 mei) inmiddels is verstreken. Leden die toch opzeggen naar aanleiding van de teamindeling betalen hierdoor wel het eerste kwartaal van het seizoen 2021-2022.

  Wij zullen zoals gewoonlijk in de jeugd tot aan het EKVA Kamp (19 en 20 juni) in de oude teamsamenstelling blijven trainen. Vanaf kamp trainen we twee weken in de nieuwe teams, voordat de zomervakantie start, waarin wel weer de gezamenlijke zomertrainingen op het programma staan. Meer informatie hierover volgt snel in de teamapps, website en op Facebook.

  Daarnaast zijn er voor alle teams weer oefenwedstrijden gepland, op zaterdag 28 augustus en 4 september. De tegenstanders en tijden worden nog gecommuniceerd via de team apps. Mocht je nu al weten dat je er niet bij bent op die dagen, laat dat dan vast weten aan je trainer(s).

  Als laatste kanttekening; EKVA is een club die draait op haar vrijwilligers. Mocht je nou denken; ‘ik wil graag helpen!’, stuur ook dan even een mailtje naar de TC of de JTC. We kunnen alle handjes gebruiken, daar is lang niet altijd korfbal ervaring voor nodig! Uiteraard is er altijd behoefte aan trainers, maar er zijn ook vele commissies die hulp kunnen gebruiken, denk aan klussers, de kantine, wedstrijdsecretariaat of de organisatie van toernooien en feesten.

  Verder wensen wij jullie namens de TC en de JTC een mooi, sportief en vooral volledig seizoen!

  Met vriendelijke groet,

  de TC 

  Arjen Klinkenberg, Nico Gunzeln, Kirsten Oosterwijk en Tom Tuntelder

  de JTC 

  Annemarie Addink, Lisa Bloemendaal, Regina Helmers, Wim Klinkenberg, Bojoura Kuipers en Michael de Ruijter

  Teamindeling EKVA 2021-2022.pdf
  Populair 79.38 KB 982
  06/06/2021 21:43:31

   


  © 2021 EKVA. Alle rechten voorbehouden