Week van de scheidsrechter!

  Deze week start de week van de scheidsrechter, een week waar de scheidsrechter in het zonnetje wordt gezet. Bij onze vereniging is het momenteel het jaar van de scheidsrechter, al tijden kampen we met een tekort aan scheidsrechters. Degene die zich wekelijks beschikbaar stellen om te fluiten (niet zichtbaar die wedstrijdsport buiten de deur of zichtbaar op de EKVA accommodatie) zijn:
  Ellen Visser, Matthijs Klinkenberg, Dennis Verloop, Richard Teunen, Ronald de Bruin, Jorrit Kort, Roelof Schut, Liesbet Klinkenberg, Camiel Ochquee, Reinier Schoo, Rob Tang en Jan Hoekstra die bereid is gevonden om voor EKVA te willen fluiten terwijl hij geen lid is van onze vereniging.

  Door de blessures van Rob en Reinier en het (tijdelijk) niet kunnen fluiten van Camiel is de nood en de druk enorm hoog. Het is dan ook een enorme puzzel om alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter en we lopen momenteel vast. Er zijn gewoonweg niet genoeg scheidsrechters. Als wedstrijden niet gespeeld kunnen worden door het ontbreken van scheidsrechters heeft dan financiële gevolgen voor de vereniging in de vorm van een boete.
  Momenteel zijn we al aan het schuiven met wedstrijden zodat een spelende scheidsrechter eerst kan fluiten en daarna zelf nog in zijn eigen team kan spelen (of andersom). Ook het verplaatsen van wedstrijden naar trainingsavonden is al besproken. Dit zou eigenlijk onbespreekbaar moeten zijn.
  Laten we met elkaar kijken hoe we dit op kunnen pakken, kijk eens in de spiegel en besef dat je deel uit maakt van een vereniging. Dat het niet alleen maar spelen van wedstrijden is maar dat er ook iets van je wordt verlangd om de vereniging draaiende te houden.
  Wij van de JTC en de TC willen niemand aanwijzen om een wedstrijd te fluiten, daar hebben we helemaal geen zin in. Hierbij doen wij wel een dringende oproep om je op te geven bij Matthijs Klinkenberg om eens de stoute schoenen aan te trekken en de fluit aan de lippen te zetten en het gewoon eens te proberen. Begeleiding is er, informatie is aanwezig!
  We zien de vele reacties tegemoet!
  Het bestuur, TC en JTC


  © 2021 EKVA. Alle rechten voorbehouden