Afdrukken

Zaalcommissarissen gezocht!

Al jaren was het een vast gezicht tijdens onze zaalwedstrijden in onze thuishal: Ger BronElke zaterdag was hij van ’s ochtends vroeg, tot en met de laatste wedstrijd onze zaalcommissaris. Hij hield de tijd en de stand bij, hij zorgde dat de scheidsrechter hartelijk ontvangen werd, de juiste palen in het veld stonden, de ballen ook weer ingeleverd werden, het schema niet te veel uitliep en ga zo maar door. Let wel elke zaterdag, de hele dag! 
Tot dit seizoen. Ger heeft aangegeven dat het hem dit jaar niet gaat lukken. En hoewel we dat verschrikkelijk jammer vinden, kunnen we alleen maar respect hebben voor de manier waarop Ger de afgelopen jaren EKVA heeft ondersteund. Dank je wel Ger! 
 
Daarom zijn we nu wel op zoek naar mensen die deze taak kunnen overnemen. Niet de hele dag, elke zaterdag, want dat lijkt wat te veel gevraagd. Maar wil jij een aantal uurtjes op 'de stoel van Ger' zitten en deze taak vervullen, dan zijn we op zoek naar jou. We willen een poule samenstellen van mensen die op geregelde tijden (b.v. 1 x per maand) 3 of 4 uur deze taak op zich nemen. En dan houden we natuurlijk rekening met de speeltijden van jouw kinderen, dus b.v. tijdens en na de wedstrijd van je eigen kind.
 
Het fijne aan deze taak is dat iedereen deze kan uitvoeren. Je hebt er geen korfbalkennis voor nodig, dus is het uitermate geschikt voor elke vader, moeder, verzorger of wie dan ook, die graag iets voor EKVA wil doen. De enige eis die we stellen, is dat je tenminste 18 jaar bent. 
 
Dus, voel jij je aangesproken, wil je ons helpen en stel jij je beschikbaar? Meld je aan als zaalcommissaris! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten dat je beschikbaar bent.
 
Dank jullie wel!
 
Namens het bestuur, 
Marianne Elsendoorn